خروس تخمگذار

ارائه مطالب در مورد هر موضوعي

پنج شنبه 18 ارديبهشت 1404
تبلیغات در سایت ما
تبلیغات در سایت ما تبلیغات در سایت ما

تبلیغات سایت

قالب گراف

خروس تخمگذار


حسین حصاری که این خروس نادر و کمیاب را برای بازدید عموم در قفسی چوبی به نمایش گذاشته است، اظهار داشت: چندی قبل این حیوان عجیب را از زنی روستایی در بخش تحت ‏جلگه خریداری کرده و به شهر آوردم تا مردم بتوانند از نزدیک این پدیده نادر و خارق‏العاده را تماشا کنند.
فارس: مسئول موزه حیات وحش نیشابور گفت: خروسی که در یک پدیده عجیب و نادر علمی و پزشکی، با تقلید حرکات مرغان، هر روز برای صاحبش یک تخم می‏گذارد به موزه حیات وحش منتقل شد.
حسین حصاری که این خروس نادر و کمیاب را برای بازدید عموم در قفسی چوبی به نمایش گذاشته است، اظهار داشت: چندی قبل این حیوان عجیب را از زنی روستایی در بخش تحت ‏جلگه خریداری کرده و به شهر آوردم تا مردم بتوانند از نزدیک این پدیده نادر و خارق‏العاده را تماشا کنند.
وی با اشاره به اینکه این خروس مرغ‏نما، هر روز یک عدد تخم سالم و درشت را تحویل او می‏دهد، اضافه کرد: چند روز قبل، یکی از گردشگران ایتالیایی که دامپزشک نیز بود به موزه حیات وحش آمد و با مشاهده این موجود جالب، یادآور شد که خروس مشکل ژنتیکی داشته و از نوع جانوران دوجنسی است که در سراسر دنیا فقط تعداد انگشت‏شماری از آنها مشاهده شده است.
وی با بیان اینکه در طول 40 سال گذشته چنین خروسی با دارا بودن این مشخصات را مشاهده نکرده و حتی در سایر کتاب‌ها و مجلات داخلی و خارجی نیز با مورد مشابهی روبرو نشده است، گفت: این خروس عجیب‌الخلقه دارای صدایی بم و کلفت است و نحوه قوقولی قوقوی آن نیز بسیار خاص و منحصر به‏فرد است و با سایر خروس‌ها تفاوت زیادی دارد.
حصاری با تاکید بر اینکه تخم‏های به دست آمده از این خروس خارق‏العاده، کاملاً سالم و طبیعی است، افزود: رفتار و حرکات این حیوان نادر، چیزی بین رفتار مرغ و خروس بوده و حرکات عجیب و غریبی از او سر می‏زند، اما اغلب اوقات کاملاً معمولی و طبیعی است.
وی که هفته گذشته موفق به تاکسیدرمی کردن جنین یک گوساله عجیب و ناقص‏الخلقه و آماده‏سازی برای به نمایش گذاشتن آن در موزه حیات وحش نیشابور شده بود، خاطرنشان کرد: همچنین در حال حاضر 17 مرغ شاخدار و تعدادی جوجه ‏مرغ شاخدار را در پارک حیات وحش نیشابور در کیلومتر 35 جاده مشهد به نیشابور نگهداری می‏کنم که در نوع خود در کشور کم‏نظیر است.
وی با بیان اینکه حتی باغ پرندگان اصفهان فاقد مرغ شاخدار است، افزود: چندی قبل مدیر این باغ درخواست قابل ‏توجهی را برای خرید مرغ‌های شاخدار پارک وحش نیشابور برای انتقال به اصفهان ارائه داد که با این پیشنهاد مخالفت شد، چرا که این حیوانات سرمایه بزرگی برای نیشابور هستند و به هیچ عنوان نباید از این منطقه خارج شوند.
حصاری با اشاره به اینکه با 5/3 میلیارد ریال سرمایه‏گذاری شخصی توانسته عملیات احداث پارک حیات وحش نیشابور را در زمینی به مساحت 50 هکتار به پیشرفت 35 درصدی نزدیک کند، گفت: متاسفانه مسئولان استان قول‌های زیادی برای حمایت از این پروژه در نیشابور دادند که هیچ‏یک از آنها عملی نشد و مدت دو سال است که من بین شهرهای مشهد و تهران برای دریافت تسهیلات بانکی در رفت و آمد هستم، ولی هیچ نتیجه ‏ای نگرفته‏ ام.

 



مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: